PEACH

Saanen esitellä yhden kesän suosikkiasuistani! Tämä on ollut yksi tämän kesän käytetyimmistä kokonaisuuksista, jossa olen viihtynyt niin toimistossa, yksillä, juhlissa kuin myös vapaapäivinä. Se on mukava, siisti, käytännöllinen ja tyylikäs – miten tästä voisi olla pitämättä! Nämä kuvat on muuten ilo postata, jälleen kerran valtavan iso kiitos ihanalle Pinjalle kauniista kuvista.

Kesä on vähitellen päättymässä, ja se tuntuu aika ihanalta. Tämän viikon jälkeen jäljellä on enää yksi viikko toimistolla, ja sitten on vihdoin taas opintojen aika. Olen niin innoissani, että ihan naurattaa. Olen kelaillut läpi kurssikuvauksia enkä rehellisesti sanottuna muista, milloin viimeksi olisin tuntenut sydämen läikähtävän ja silmieni kirkastuvan tällä tapaa ihan vain sen takia, että tulevat opinnot kuulostavat niin mielenkiintoisilta. Terrorismi, ihmiskauppa, ihmisoikeusrikokset, maahanmuuttajaongelmat… Tähän kaikkeen pääsen tulevina vuosina perehtymään. Saattaa kuulostaa naivilta ja hiukan oudolta, mutta oikeasti: tätä tunnetta olen kaivannut lähes koko yliopisto-opintojeni ajan. Sisäinen lukutoukkani ei malta odottaa.

Ennen kaikkea tätä teen kuitenkin vielä parhaani nauttiakseni viimeisistä kesäpäivistä. Perjantaina suuntaamme ystävieni kanssa yksille ja illallistamaan, ja lauantaina vuorossa on puolestaan brunssi hyvässä seurassa. Kuluneet viikot ovat olleet aika työpainoitteisia, ja siksi tuntuukin kivalta päästä taas vähän ihmisten ilmoille. Nyt toivotan teille kuitenkin tältä erää ihan vain ihanaa keskiviikkoa!

asdsa

Ah, I just love this look – it’s definitely by far my favourite this summer! This has been one of my most worn outfits during the past few months, and has been used everywhere from the office to parties and from drinks to days off. It’s comfortable, flattering and chic – what is there not to love! Also, I’m so happy to post these photos, huge thanks to beautiful Pinja for working her magic behind the camera, I love them!

The summer is slowly but surely comming to an end. I have one last week left at the office and then it’s time to start studying again. I’m so excited it feels ridiculous. I’ve read through the course descirptions and can’t even remember when last I would’ve felt my heart skipping beats and eyes shine a tiny bit brighter like this, just because the things I’m going to study sound so fascinating. Terrorism, human rights violations, immigration issues… It might sound naive and weird, but honestly, this is a feeling I’ve missed throughout my university studies. The nerd in me truly can’t wait.

Anyway, before all that, I’ve tried to make sure I squeeze in some fun things aswell in order to enjoy my last summer days. On Friday we’ll head out for drinks and a dinner with two of my favourite people and on Saturday it’s time for a long awaited brunch. Life has been a bit too work centered during the past weeks, and it feels good to get back around people again. Looking forward to that! Nevertheless, for now I’ll just wish all of you a really nice Wednesday!

Blazer – Mango // Dress – Asos // Heels – Mango // Bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s