THE LATE BLOOMER

Pitkästä aikaa taas täällä! Lupailin elämäpäivitystä, joten täältä pesee! Olisi ollut ihanaa julkaista nämä kuvat silloin, kun tämä ihana mekko oli vielä säihin sopiva, mutta mitäs pienistä – tässä on ollut aika paljon kaikkea muuta. Jos siis postailen kerran kuussa ja julkaisen kesäkuvia ensimmäinen päivä lokakuuta, niin olkoon. Kohta on kuitenkin ylipolvensaappaiden ja villakangastakkien aika, joten yrittäkää sietää paljaita jalkojani vielä viimeistä kertaa tänä vuonna! 😀

Mitä kaikkea on siis meneillään? Pääuutinen taitaa olla tämä: opintoni ovat alkaneet! Tämän lukukauden aikana opiskelen oikeusfilosofiaa, yritysjurkidiikkaa, perustuslakeja, velvoite- ja sopimusoikeutta sekä kansainvälistä julkisoikeutta. Työmäärä on ensi alkuun tuntunut aika isolta, mutta onneksi vähitellen alkaa kuitenkin löytymään tapoja kaikesta selviämiseen ja nopeammin opiskelemiseen, ja päivä päivältä kaikki tuntuu helpommalta. Kaikkein tärkeintä onkin loppujen lopuksi se, että työmäärästä huolimatta jokainen kurssi tuntuu valtavan mielenkiintoiselta ja mielekkäältä. Opin joka päivä vaikka mitä uutta ja kiinnostavaa – ja se, jos joku, on tunne, jota olen kaivannut monen monta vuotta!

Opintojen ohella voisin tiivistää tämän hetkisen elämäni seuraavanlaiseen pähkinänkuoreen. Saan soittaa, ja nautin siitä valtavasti. Teen ihan liikaa töitä, ja kaverit ja perhe jäävät tällä hetkellä vähän liian helposti kakkoseksi. Tiedän olevani matkalla ihan oikeaan suuntaan, mutta koska edelleen teen töitä lähinnä etänä, kaikki tuntuu aika epätodelliselta. Olen ihan valtavan kiitollinen tosi monesta asiasta elämässäni tällä hetkellä, mutta samalla olen vähän levoton ja ajoittain jopa hiukan onneton. Päivän päätteeksi koetan kuitenkin muistaa sen, että kaikki perusasiat ovat hirveän hyvin, ja että aihetta kiitollisuuteen on ihan valtavan paljon. Toisin sanoin: kaikki hyvin, ja homma aika lailla hanskassa! 😀

asdasd

Toodles again! Time for that life update I was promising! I wish I would’ve had time to post these photos back when this dress was still weather appropriate, but whatever: if I post once a month and wear summer dresses in my posts in the beginning of October, so be it. There’s been so much more to life than this during the past month, there simply hasn’t been time! Also, we’re just about to enter the season of over-the-knee-boots and wool coats, so please try to bare with me flaunting my bare legs one last time this year! 😀

So, what’s up? The main news are these: my studies have started! This semester I’m doing Introduction to Philosophy of Law, Corporate Law, Constitutional Law, Obligations and Contract Law and Public International Law. In the beginning the workload felt a bit overwhelming, but luckily, slowly but surely I’ve learnt to cope with it and to study faster, and it’s going better for every day that goes. Most importantly: despite the workload I enjoy every single course and find the topics I’m studying endlessly interesting and fascinating.

Besides studying we could probably wrap up my current life as follows: I get to play and am enjoying it a lot. I work way, way, way too much, and find myself neglecting friends and family a bit too often. I know I’m on my way towards the right direction, but since I’m still studying mainly independently and on distance I don’t always feel like it. I try to learn to give myself a break and try to find more happiness in the ordinary things. Although I struggle from time to time and get caught by feeling a bit unhappy more often than I’d like to admit, gratitude is what I try to come down to. The basic things in life are going really nicely and therefore truly, there are many, many reasons to be happy.

Hairband – Gauhar // Dress – H&M // Bag – Zara // Heels – Steve Madden

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s