SUMMER LOOKS 2020

Tiedän olevani vähän myöhässä, mutta parempi myöhässä kuin ei milloinkaan, vai mitä! 😀 Vaikkei aihe enää ole kaikkein ajankohtaisin, ajattelin, että voimme siitä huolimatta luoda viimeisen vilkaisun kesän 2020 käytetyimpiin ja pidetyihimpiin asuihin. Henkilökohtaisia pukeutumistrendejä olivat ainakin valkoinen, pinkki, midimittaiset mekot sekä tolppakorkoiset sandaletit. Käytin myös tosi paljon yksivärisiä vaatteita, ja siitä inspiroituneena ajattelinkin, että ensi kesänä voisin yrittää käyttää vähän lisää kukkakuvioita ja printtejä! Vaikka olen kovin innoissani syksystä, ylipolvensaappaista ja villakangastakeista, kaipaan näitä asuja, kesän lämpöä, paljaita jalkoja ja kesämekkoja jo nyt. Tässä siis vielä viimeisiä kuvatunnelmia tältä kesältä.

asdsa

Yes, yes, yes… I know summer is over and I’m late to the train… 😀 Nevertheless, I thought we could still take a minute to round up the whole ordeal and take one last look back at my favourite and most worn outfits from the summer of 2020. Although I’m very much of a over-the-knee-boots, stockings and wool coats kinda girl, I can already see myself missing these outfits and my bare feet, summer dresses and some sunshine within a few months. Looking at these photos it’s also easy to spot a few major trends for me this summer: white, pink, midi length dresses and block heeled sandalettes. A lot of plain, simple colours as well – next summer I should try to opt for a bit more prints and patterns!

Tässä mekossa juhlistettiin juhannusta. Tämä Asokselta ostettu mekko on ehkä maailman helpoin ja mukavin, ja se sopi täydellisesti viikonloppuun, joka sisälsi lähinnä syömistä, juomista ja rentoutumista maailman parhaassa seurassa.

What I wore for our midsummer celebrations. This dress is by far the easiest and most comfortable thing one could imagine and was perfect for spending a few days just eating, drinking and chilling around with my favourite people.

Yksi suosikkitoimistoasuistani. Mukava, tyylikäs ja helppo – miten tästä voisi olla pitämättä!

One of my favourite office looks this summer. Comfortable, chic and easy to wear – what is there not to love!

En tiedä miksi aina kutsun tätä treffi-iltojen asuksi, mutta joka tapauksessa tämä on uskomattoman toimiva moneen tilanteeseen, aina brunsseista lounaisiin ja yksille! Tänä kesänä ei käyty juurikaan treffeillä, mutta sitäkin enemmän vietin aikaa ihanien ystävien kanssa!

I don’t know why I’m so stuck calling this a date night outfit, but whatever, it’s still a great look for everything ranging from brunches to lunches and late night drinks! No dates this summer, but a whole lot of fun time with great friends nevertheless!

Harvoissa vaatteissa on yhtä itsevarma olo kuin yksivärisessä puvussa. Rakastin tätä beigeä pukua tänä kesänä, joskin on pakko myöntää, etteivät housut istu ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla… Täydellisen puvu n metsästys siis jatkukoon!

Nothing makes me feel like a girl boss like a suit. Loved this beige one for the summer, although I must admit the pants aren’t the perfect fit… The hunt continues!

Tämän kesän ykkösyhdistelmä oli valkoinen ja pinkki.

White and pink… Winning combo every single summer!

Toinen paljon käytetty toimistoasu. Olin tosi yllättynyt siitä, miten kivasti erilaiset eläinprintit toimivat yhdessä!

Another favourite office look of mine. I was surprised by how well the mix-match of animal prints worked!

Juhlimassa… Vitsi vitsi, tänä kesänä ei kyllä juhlittu kovinkaan paljoa, mutta yksillä kävin sitäkin enemmän. Tämä mekko oli yksi lemppareistani!

Late night out… Just kidding, to be honest I think I had only one night when I stayed really late 😀 This was one of my favourites dresses for many occasions.

Jos pitäisi valita yksi asu, jota rakastin ylitse muiden, olisi se ehdottomasti tämä. Mekko – täydellinen, jakku – täydellinen, ja kengät – täydelliset. Mukavaa ja tyylikästä. Tähän pukeudun ehdottomasti myös ensi kesänä!

If I should highlight one outfit as the most loved one of this summer, it would without a doubt be this one. The dress – perfect, the jacket – perfect, and the shoes – perfect. So comfortable and elegant! Definitely something to re-wear next year!

Bileasu no. 1, en edes osaa laskea, miten monena iltana pukeuduin tähän! Midimittaista, valkoista ja vaaleanpunaista: olen tyylilleni uskollinen 😀

Party look no. 1 this summer, seriously can’t even count the number of evenings that I wore this! Again: white and pink.

Olen pitkään haaveillut täydellisestä punaisesta mekosta, ja tällä päästään kyllä melko lähelle. Tämä taitaa löytää tiensä päälle moneen otteeseen myös tulevaisuudessa!

I’ve always struggled with finding a red colour that would fit me perfectly, but I think we get pretty close with this beauty of a dress. I can foresee this dress being worn at many special occasions in the future!

Midimitta oli yksi tämän ja myös viime kesän suosikeista. En ole oikein koskaan viihtynyt kesävaatteissa ennen kuin löysin midimittaiset hameet ja mekot. Avain omaan tyyliin: oman vartalotyypin ymmärtäminen ja sitä imartelevien vaatteiden löytäminen.

Asos delivers again… Another pattern to spot: midi length dresses. I’ve never been super comfortable with summer clothes but after discovering midi length skirts and dresses I’ve turned a new page. Key to a comfortable style: Understanding your body shape and discovering what looks great on you.

Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: minimittainen suosikkini! Kuten sanottu, olen midimittaisten mekkojen suurkuluttaja aina kesäisin, mutta tämä minimekko vei siitä huolimatta palan sydämestäni.

And then last but not least: a mini length favourite! As mentioned, I’m big on midi dresses during the summer, but this mini dress stole a piece of my heart.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s