LILAC

Aika jakaa syksyn ensimmäiset asukuvat tänne blogin puolelle! Nahkahousut, neule ja avokkaat – näistä on tämän syksyn lempiasut tehty! Asu muistuttaa hieman yhtä vuoden 2015 lempiasuistani: Huomaatteko yhtenäisyyden? En yleensä ole mikään neuleiden suuri ystävä, ja olen aina pitänyt niitä joko liian kutisevina tai liian lämpiminä. Tätä ihanan väristä harmaan-liilaa neuletta kokeiltuan &OtherStoriesissa viime viikolla muutin kuitenkin mieltäni. Opiskelen päivittäin kahvilassa, jossa on melko viileä, ja siksi neuleen hankkiminen oli paikallaan. Se onkin osoittautunut harvinaisen onnistuneeksi ostokseksi!

Noin muutoin elämä rullailee varsin mukavasti! Edellisestä postauksestani inspiroituneena varasin junan Ouluun ja päätin pitää ansaitun vapaan viikonlopun. Oli enemmän kuin aika ottaa vähän lomaa, ja koska meillä on vapaata luennoista ensi viikolla, ajattelin tämän hetken olevan mitä oivallisin lepäämiselle. Niinpä jätin kirjat kotiin, ja vietin viikonloppu lempipuuhieni parissa. Katsoimme viisi elokuvaa (!?), kokkailimme tacogratiinia, teimme ihanan juustolautasen, kiertelimme kirppareilla ja ihan vain nautimme elämästä. Oli ihanaa nähdä yhtä rakkaimmista ystävistäni pitkästä aikaa, ja nyt vähän lepäiltyäni tuntuu siltä, että jaksan taas puurtaa syksyn loppuun asti.

Tällä hetkellä istuskelen junassa kohti Helsinkiä siemailemassa kahvia, ihastelemassa yllättävän lumisia maisemia, opiskelemassa ja suunnittelemassa tulevaa viikkoa. Viikko kuluu todennäköisesti ennen kaikkea vanhoja lukemisia kertaillen. Mukaan mahtuu varmasti myös soittamista ja pari tuntia töitä. Tältä erää toivotan teille kuitenkin nyt ihan super ihanaa viikkoa!

asdsa

Yay, time to share the first fall outfit of the year! Leather, knitwear and heels… Just the way I like it! Over all this outfit reminds me a bit of one of my old favourites from 2015: Can you see the resemblance? I’ve never been big on knitwear, and always felt they were way too warm and way too itchy. However, after trying on this lilac beauty at &OtherStories last week, I was forced to change my mind. It’s quite chilly at my daily study spot, so a sweater of this kind felt like the ultimate best buy. And truly, it wasn’t just a feeling: this sweater has quite literally turned out to be one of the most comfortable and useful pieces of clothing I’ve owned in a long time!

Meanwhile, this weekend I’ve been living my best life! Inspired by my previous post I booked a train to Oulu and took a weekend off. It was more than time to take a slight break and since we don’t have any lectures the upcoming week I felt this was the perfect occasion to throw my books in the corner and take a small holiday. We spent the weekend doing my favourite thing: absolutely nothing 😀 We watched 5 movies (!?), made taco gratin and an amazing cheese platter, explored second hand shops, strolled around and just enjoyed life. It was so refreshing to spend time with one of my best friends, and now I feel ready to embrace whatever the remaining fall has to bring.

Currently I’m sitting on the train sipping a hot coffee, admiring some surprisingly snowy views, studying and making plans for the upcoming week. The week will be spent mainly catching up and recapping on old readings. Throw in some time for playing and a couple of hours of work and I’m all set. For now, however, I’ll wish you all a wonderful start on the week!

Sweater – &OtherStories // Leather pants – Sanne Alexandra Stockholm // Heels – H&M // Bag – Camelia Roma // Earrings – Design By Hummingbird

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s