A TINY LITTLE CHRISTMAS GREETING

Tuntuu aivan ihanalta saada vihdoin sanoa, että nyt on loma! Eilen sain viimeiset tentit tehtyä, ja tähän aamuun oli ihan epätodellista herätä tietäen, ettei seuraavaan puoleentoista kuukauteen ole (melkein) yhtään koulutehtävää tehtävänä! Syksy hujahti silmänräpäyksessä aika työntäyteisissä merkeissä, ja nyt tavoitteena on ihan oikeasti ottaa lomaa. Itseni tuntien saan kyllä ajan kulumaan ja päiväni täytettyä, mutta kunhan meno on edes vähän kuluneita kuukausia rennompi, niin ollaan jo plussan puolella!

Lisää syyskuulumisia on tulossa seuraavissa postauksissa, mutta tältä erää halusin lähinnä vaan tulla sanomaan heipat, ja ilmoittamaan, että elossa ollaan 😀 Ihan valtavan isot halit kaikille täältä glögilasillisen ja joulutortun ääreltä – ihanaa tehdä paluu tänne blogin puolelle!

Long time, no see! It is my utmost pleasure to announce that the fall semester is done and that I’m finally taking a very much well-deserved holiday. Last night I finished my last exam and it felt so surreal waking up this morning and realising there won’t be any more reading to do before February! Knowing myself I won’t be having any trouble passing the time, but as long as the workload is even slightly less heavy than what it has been during this fall, I’ll be more than happy!

I’ll update you more on what’s been going on during the fall in later posts, but for now just wanted to come to say hi and share with you the very important fact of that I’m still alive, lol 😀 I’m sending the biggest hugs to each and everyone of you from my favourite cafe, where I decided to come celebrate all by myself with a glass of gluhwein and a Finnish Christmas tarte. It feels so good to be back!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s