LV

En todellakaan ole mikään kauneustuotteiden asiantuntija, mutta toisinaan törmään tuotteisiin, jotka toimivat niin hyvin, että tuntuisi suorastaan epäreilulta olla suosittelematta niitä täällä bloginkin puolella! Tässäpä siis tuotepari, joka on osoittautunut todelliseksi oman elämäni hiuspelastajaksi. Kyseessä on lähes jokaisesta ruokakaupasta löytyvä ja monelle suomalaiselle tuttu parivaljakko, nimittäin LV:n shampoo ja hoitoaine herkälle iholle.

Äitini on käyttänyt näitä luonnollisia, hajuttomia ja hellävaraisia tuotteita niin kauan kuin muistan ja suositellut niitä suurin piirtein yhtä pitkän ajan. Koska pidän kovasti ihanan tuoksuisista tuotteista ja kauniista purkeista, hajuton, mauton ja täysin luonnollinen tuotesarja ei kuitenkaan ole houkutellut yhtään. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että tässä on tuote, joka todella toimii. Uskokaa tai älkää, tukkani ei varmaan ikinä ole ollut yhtä hyvässä kunnossa kuin sen jälkeen, että aloin käyttämään näitä kahta. Rakastan 😀

Pakko se on siis myöntää… Äiti on usein oikeassa. Suosittelen todella lämpimästi!

adfdasf

I may not be an expert when it comes to beauty products, but every once in a while even I run into things that make such a big difference in my life, I’d feel guilty not sharing them with you! The products of this post have turned out to be real game changers with regards to my haircare. They can be found in almost all Finnish grocery stores, and although they may not be quite as media sexy as the products of major international brands, I genuinely wish I’d given them a proper chance earlier. The products ? LV shampoo and conditioner for sensitive skin.

My mum has been using these products for as long as I remember, and recommending them for almost as long. The young and foolish me always preferred scented shampoos and conditioners with a more luxurious feel to them, but now it turns out I wish I gave this pair a real shot earlier: they work like a charm. Believe it or not, I don’t think my hair has ever been in this good of a shape! Turns out mama knows best after all, haha.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s