FEBRUARY SNAPSHOTS

Helmikuu tuli päätökseen ja lempivuodenaikani on vihdoin täällä! Vaikkei maaliskuuta ehkä sään puolesta voi vielä laskea kevätkuukaudeksi täällä Suomessa, on se sellaiseksi siitä huolimatta luokiteltu ja sellaisena otan sen vastaan ilomielin. Kevät on mielestäni aivan ihanaa aikaa, enkä millään meinaa saada tarpeekseni valosta… Luonnon heräileminen on mielestäni vuosi vuodelta yhä ihanampaa seurattavaa. Kaikki on niin raikasta ja kaunista! Nyt lopetan kuitenkin tämän oodin keväälle, ja käännän katseen taaksepäin helmikuuhun vielä kerran. Tässä siis muutamia puhelinkuvia helmikuulta!

February came to an end, and my favourite season is finally here! Although March traditionally cannot be described as much of a spring month in Finland, I am still determined to classify it as such and therefore welcome it with open arms. The spring is my absolute favourite season when it comes to, well, pretty much everything. The light, the growth, the re-awakening of the nature and the people… It’s all so special! Anyway, enough of this ode to spring, let’s look back at some of the pictures I managed to snap throughout February!

Soitan viimeisen loppukonserttini huhtikuun loppupuolella. Mitä lähemmäs huhtikuuta pääsemme, sitä selvemmäksi alkaa käydä, etten todennäköisesti pääse esiintymään kuin viiden hengen lautakunnalle – jos sitäkään. Perinteisesti olen aina halunnut tehdä tutkintokonserttini mahdollisimman isolla mittakaavalla (jos kerran tehdään, niin tehdään sitten kunnolla!), mutta tämän konsertin kohdalla odotan lähinnä sen ohi olemista. Onneksi ohjelmani on aivan ihana, ja niinpä yritän kaikesta huolimatta ottaa esityksen valmistamisesta ilon irti.

I have my last final exam concert coming up in April. The closer we get the more likely it seems that I will be performing to not more than a 5 person jury – if even that. Although I’m usually very much of a “go big or go home” type of a person, when it comes to this exam, I mostly just look forward to being done with it. Luckily I love my program, and thus I’ll try to make the most of the occasion despite the circumstances.

Elämä ei ole ollut kovin tapahtumarikasta, ja siitä syystä olen pyrkinyt ottaa tavaksi käydä lounastamassa jossain ihanassa paikassa aina perjantaisin. Keskustan sushiravintolat ovat suosikkejani, mutta keskustasta löytyy kyllä monia muitakin ihania paikkoja, joissa käyminen antaa energiaa koko päiväksi ja viikoksi.

Life isn’t too eventful, but on Friday’s I’ve made a habit out of treating myself with a lunch eating out. Sushi is my go-to, but any other fish-related meal usually also suffices to enlighten my day and entire week.

Tässä oli tukka hyvin ja elämä hymyili 😀

A day when I was really happy with both a) my outfit and b) my hair 😀

Paheeni on hyvien alennuslöytöjen metsästäminen, ja nämä korvakorut ovat osoittautuneet mitä parhaimmiksi ostoksiksi. Ne piristävät asua kuin asua!

My guilty pleasure is hunting for great sales finds, and these earrings have been one of my best buys lately. They are such a refreshing pop of colur!

Tänä talvena olen vannonut kerrospukeutumisen nimeen. Helmikuu oli niin kylmä! Parin viikon jatkuvan jäätymisen jälkeen, kaikki yli -6 astetta tuntuu taivaalliselta. Miten ihanaa voikaan olla taas pukeutua mekkoihin ja tavallisiin villakangastakkeihin! 😀

Bundled up – but not even remotely enough. February was so cold (hello, -20…!)! After a few weeks of wearing stockings, pants and leggings, tops, shirts, and sweaters, double gloves and tripple socks – all on top of each other obviously – anything above -5 feels like heaven again. Saying hello to dresses, stockings and normal wool coats feels good 😀


Ei ehkä paras kuva (tässä kohtaa päivää oli hiukan väsähtänyt tunnelma…), mutta viime viikolla sain tämän maailman kauneimman mekon Asoksen alennusmyynneistä. Kesällä ei ole kiikareissa yksiäkään häitä, isoja synttärijuhlia tai mitään muutakaan tälle asulle sopivaa tilaisuutta, mutta rakastan sitä siitä huolimatta – pukeudun siihen vaikka sitten jonain täysin merkityksettömänä tiistai-iltana, jos en muuta. Mekon väriä on mielestäni aivan ihana, kuin myös sen näyttävä leikkaus…

Not the best picture (a messy room and a very, very tired girl), but last week I got this beautiful, beautiful dress from the ASOS sales. No one is getting married, no one is having big birthday parties, but whatever – I’ll wear it for a random Tuesday if nothing else, haha. I love the colour, I love the extravagant shape… Can’t wait to eventually wear it for something else but cleaning at home !

Lumi ❤ Vaikka talvi on tänä vuonna ollut kovin kylmä, on se myös ollut kauniimpi kuin moneen, moneen vuoteen. Vaikka pukeutuminen onkin ollut aika kinkkistä, on valoisuus ollut niin ihanaa, etten pane pahitteeksi.

Snow ❤ The winter weather this year may have been cold, but it was also prettier than it has been in many, many years. Although style-wise the cold is quite challenging, it’s honestly made the world so beautiful I really don’t mind.

Lepakkonainen lähettää lämpimät terveisensä… 😀 Olen aina rakastanut viittoja, ja kun näin tämän takin Zaran alennusmyynneissä olin myyty – ja niin oli myös viitta, haha 😀 Vielä on turhan kylmä tähän pukeutumiselle, mutten malta odottaa lämpimämpiä kelejä – ja toivottavasti myös Pariisissa vietettyä syksyä – että pääsen viilettämään ympäriinsä, viitta hulmuten – miten muutenkaan.

Batwoman sends her kindest regards! I’ve always loved capes, and when I spotted this beauty at the sales at Zara I was sold – and well, so was the cape, lol 😀 It’s way, way, way too cold for wearing it now, but I can’t wait for warmer weathers – and hopefully also a fall in Paris – to run around in it.

Helsingissä on ihanan valoisaa ja nautin siitä ihan valtaavsti. Vaikka istuskelen lähinnä tietokoneen ääressä päivät pitkät ja pääsen nauttimaan valosta lähinnä vain ikkunan läpi, on uskomatonta, miten paljon valo, aurinko ja raikas keväinen ilma voi silti virkistää.

The spring light is constant now, and I’m enjoying it so much. Although I’m stuck inside staring at a computer and only gazing at the beautiful weather through the window, it is undeniable that the light, the sun and the fresh air is already as it is giving me so much energy.

Pari viikkoa sitten piipahdimme aivan ihanassa, tunnelmallisessa viinibaarissa Kruunuhaassa. Ravintolan omistaja oli Suomessa jo lähes 30 vuotta asunut bulgarialainen nainen, ja meille tarjoiltiin kuohuvaa rosee-viiniä ja ihania tapas-lautasia. Rakastan tämän kaltaisia juusto- ja tapaslautasia! Viinibaari lötyy täältä (click!) ja voin suositella sitä todella lämpimästi!

A few weeks ago we visited the most charming, little wine bar in the Kruunuhaka area. Hosted by a lovely Bulgarian lady who had lived in Finland for already 30 years, we were served some wonderful sparkling rose and an exquisite tapas-plates. I love, love, love plates of this sort. You can find the wine bar here (click!), and I recommend it very warmly.

Toinen aivan ihana mekko, jonka myötä unelmoin entistä enemmän pitkistä kesäilloista ja -juhlista…

Really need those wedding invitations to start rolling in…

En todella ole mikään kasvitieteilijä, mutta eivätkö nämä näytä vähän nupuilta? Kevät on tuloillaan, ihan pian!

I am no botanist, but aren’t these small buds? Spring is coming, I’m telling you!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s