SILVER SHORTS

Enpä ole koskaan tainnut kokea yhtä kesäistä viikonloppua kuin millaiseksi viime viikonloppu muodostui, enkä ole tainnut myöskään koskaan juhlistaa syntymäpäiviäni yhtä perinpohjaisesti 😀 Perjantai-iltapäivästä aina myöhään sunnuntai-iltaan pidimme niin paljon hauskaa, etten edes oikein tiedä mistä aloittaisin. Viikonloppuun mahtui kaikkea kattoterasseista ravintoloihin, etkoista ja jatkoista illallisiin, jalkapallon katselemisesta aikaisiin aamuihin… Ajattelin vielä raapustaa viikonlopusta ihan erillisen postauksen muutamien puhelinkuvien kera, joten sanottakoon tältä erää ihan vain, että viikonloppu oli ihanin ja elämäntäyteisin, mitä olen pitkiin, pitkiin aikoihin saanut kokea!

Kaiken hauskan lisäksi olen viime aikoina iloinnut kovasti tämänhetkisestä ilmasta ja yhtäkkiä löytämästäni itsevarmuudesta, jonka myötä shortsit ja minimekot ovat tehneet paluun vaatekaappiini. Olen aina ollut hassun epävarma jaloistani, mutta säännöllisen treenaamisen ja itseruskettavan myötä olen ensimmäistä kertaa elämässäni alkanut viihtymään shortseissa! En ole käyttänyt kyseistä vaatekappaletta varmaan kuluneeseen kymmeneen vuoteen, ja niinpä tämä uudelleen ihastuminen onkin ollut aika virkistävää – etenkin huomioiden sen, että meneillään taitaa olla kaikkien aikojen kuumin kesä.

Kaiken hauskanpidon keskellä, ja toisaalta myös siitä huolimatta on vähitellen myönnettävä, että alan vähitellen odottamaan innolla myös rutiineihin palaamista. Pienestä väsymyksestä huolimatta on ollut ihanaa palata töihin arkisin 8-16 enkä toisaalta malta odottaa, että pääsen aloittamaan työt uudessa työpaikassa elokuun loppupuolella ja jatkamaan opintoja taas syyskuussa. Tämä arkeen palaamisen kaipaaminen taitaa olla onnistuneen loman merkki, joten eipä siis valittamista! Ennen kaikkea tätä edessä odottaa kuitenkin vielä muutama viimeinen viikko lomaa ja hauskanpitoa, joten nyt nautin, kun vielä voin!

asda

// Never have I ever had quite such a summer weekend as last weekend turned out to be and never have I ever celebrated a birthday quite so thoroughly 😀 From the minute I left work on Friday until late at night on Sunday we had so much fun I don’t even know where to start. From drinks on rooftops to parties and after parties, pre-dinner drinks to dinners, watching football to coming home early in the morning… This weekend was everything! I’ll still get back to the weekend along with some snapshots in a later post – but until then, let’s just say it was full of life and a lot of fun!

Besides all of the actual fun we had this weekend, I’ve also been finding a lot of joy in the current weather and my newly discovered confidence to wear shorts and mini dresses. I’ve always had the weirdest insecurity with regards to my legs, but along with my more and more well established workout routines and the miracles of self-tanning lotions I’ve been feeling comfortable with wearing shorts for the first time in my life! I don’t think I’ve worn shorts for the last ten years or so, and thus this newly found love has been quite fun to discover – especially given that the weather has been more warm and beautiful than perhaps ever before. New summer, new me – I guess 😀

However, in midst of all the fun I slowly but surely have to admit I can’t wait to get back to my routines again. Despite slight tire, it’s been wonderful to get back to work during the week and I can’t wait to get started with my new job late in August and to continue my studies again in September. This longing for normal everyday life tends to be a sign of a very successful holiday, and thus a girl really can’t complain! However, before all that there’re still a few weeks left to take it easy, and my gut keeps on telling me I’m headed towards even more adventures and unexpected plot twists and turns! Looking forward to seeing what more this summer is still going to bring!

Top – H&M // Shorts – Gina Tricot // Heels – Glamorous

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s