BIRTHDAY WEEKEND

On viikonloppuja ja viikonloppuja. Syntymäpäiväviikonloppuni (ja itse asiassa kaikki viikonloput sen jälkeen, mutta niihin voidaan palailla myöhemmin…) oli taatusti jälkimmäiseen kategoriaan kuuluva: viikonloppu niin täynnä hassuja tapahtumia, hauskoja törmäämisiä, tilaisuuksia ja yllätyksiä, että näin jälkikäteen katsottuna tuntuu vaikealta edes muistaa kaikkea tapahtunutta. Isoin kiitos tästä kaikesta menee ihan suoraan Helille – ilman sinua olisin käynyt yksillä ja istunut kotona ennen yhtätoista, haha. Vitsit sikseen, tätä viikonloppua (tai oikeastaan koko heinäkuuta) muistellaan vielä pitkään lämmöllä!

There are weekends and then there are weekends. My birthday weekend (and in fact all weekends after that, but I’ll tell you more about that later…) was most certainly one of the latter kind: a weekend so full of odd occurences, amusing encounters, events and surprises that looking back it’s almost hard to grasp all the things that took place. The greatest thanks for making it all happen goes to my favorite person from up North – without you I probably would’ve gone for drinks and been home by 11, haha. Jokes set aside, this weekend will be long reminisced.

Viikonloppua aloiteltiin uuden kotini parvekkeella rentoutuen, skumppaa siemaillen ja viimeisimpiä kuulumisia vaihtaen. Olen aina ollut taitava etäsuhteissa, ja vaikka on aivan ihanaa, että on läheisiä ihmisiä myös lähellä, on mieletöntä saada kokea myös tunne siitä, että on ihmisiä, joiden kanssa aina synkkaa, riippumatta siitä, miten paljon aikaa ehtii kulua.

We started our weekend by chilling at my new balcony sipping sparkling wine and catching up. I’ve always been good with distances when it comes to relationships, and although I love having people close to me, I also love the feeling of having people and friends with whom I know no matter how much time goes by, things never change and we always get as well along as ever before.

Kun vihdoin saatiin ryhdistäydytyä, suunnistimme keskustaan kotibileisiin, jotka laukaisivat kaikkien aikojen bileviikonlopun. En ole juurikaan juhlinut sen jälkeen, kun täytin 20, mutta nyt on kyllä pakko myöntää, että homma toimii paremmin kuin koskaan, ja että nyt on ollut hauskempaa kuin ehkä koskaan ennen. Elämä todella vain paranee vuosi vuodelta!

After pulling ourselves together we got dressed and navigated our way towards the city center and a houseparty that kicked off the party weekend of all times. I haven’t partied that much since I was 20 or so, but I must say we do it better now than we ever did, and that I just may have had more fun now than I’ve ever had. I’ve never been more convinced of that life gets better for every single (single, lol) year that goes!

Helsinkiläisten jugendtalojen sisäpihat pitävät aivan erityistä sijaa sydämessäni ❤

Helsinki inner gardens will always have a special place in my heart ❤

Osa syntymäpäiväviikonloppuni rytmiryhmästä!

Part of our party crew for the weekend!

Helsinki on tarjoillut parastaan tänä kesänä. Vaikka kaipaankin matkustamista, huomaan enenevissä määrin kaipaanvani sitä ennen kaikkea ja ehkä ainoastaan opintoihin ja töihin liittyvissä asioissa. Lomalla rakastan Suomea tällaisena aivan valtavan paljon.

Helsinki has been delivering b i g time this summer. I obviously long for travelling, but mostly for study and work related purposes. I love Finland like this so, so much.

Lempi-ihminen ❤ Tänä vuonna juhlistamme yhdettätoista ystävyys-vuosipäivää enkä kirjaimellisesti voisi olla yhtään kiitollisempi! Rinta rinnan olemme taistelleet tiemme läpi monen vastoinkäymisen, enkä voi riittävästi alleviivata, miten paljon arvostan ystävyytämme. Kuka ja mitä olisin ilman häntä – en todella tiedä.

My favorite person ❤ This year we’re celebrating our 11 year friendship anniversary and I couldn’t be more grateful! We’ve been through both thick and thin, and I cannot emphasise enough how highly I value our friendship. Who and what would I be without her – I really don’t know.

Öinen kesä-Helsinki.

A summer night in the city.

Tämä Asoksen mekko oli synttäriperjantain asuvalinta. Oikeastihan kyseessä on midi-mekko, mutta kuumuuden ja minimittoja kohtaan tuntemani tuoreen rakkauden takia päätin hiukan editoida pituutta ja totesin, että mekko toimi ihanasti myös minimittaisena! Mintunvihreä on yksi ehdottomista lempiväreistäni enkä malta odottaa, että pääsen pukeutumaan tähän mekkoon myös tulevaisuudessa!

This Asos dress was the choice of the night. It’s officially a midi-dress, but given the heat and my newly discovered love for slightly (…) shorter hemlines I cropped it off and feel like it worked so nicely as a mini edition as well! I felt like a modern day Tinkerbell, haha. Mint green has always been one of my favorite colors and I can’t wait to wear this edition of the dress more frequently!

Lauantai vietettiin lähinnä perjantai-illasta palautuen ennen suuntaamista synttäri-illalliselle Ventunoon 😀 Myös tätä tilaisuutta varten päätin hiukan lyhennellä Reissin midimekkoa ja pakko myöntää, että saatan rakastaa tätä lempimekkoa jopa entistä enemmän miniversiona! Kultaiset asusteet ja sandaalit vielä mukaan matkaan, ja koossa on täydellinen bileillan asu!

Saturday was spent mainly recovering prior to our second night out 😀 Also for this occasion I decided to crop the hemline of this Reiss midi dress a teeny, tiny, little bit and have to admit I almost love it even more as a shorter edition! Golden details and sandals, and you’ve got the perfect party night outfit!

Mielestäni on ihanaa illallistaa lempi-ihmisteni kanssa! Isompikin illallisseurue olisi ollut ihana, mutta loppujen lopuksi päädyin istumaan iltaa kahden ihanan ystävän kanssa eräässä italialaisessa ravintolassa. Menu näytti aivan ihanalta, kuin myös ravintola, mutta loppujen lopuksi olin hiukan tyytymätön ja lähdin ravintolasta vähän harmissani. Ravintolavalinta ei mennyt tällä kertaa ihan nappiin, mutta ensi kerralla taas paremmin!

I love dining with my favorite people! I would’ve loved a bigger dinner party, but in the end ended up sitting down with two of my friends enjoying a night at an Italian restaurant. I usually tend to find quite nice restaurants, but must say I was slightly disappointed with this one. The menu looked great, as did the restaurant, but in the end I ended up walking out slightly hungry and without finishing my plate.

Upeus!

She’s such a beauty ❤

Sunnuntaina yritettiin taas tehdä ryhtiliike, skipattiin brunssi ja otettiin rennosti.

Syntymäpäiväviikonloppu venähti yllättäen kokonaiseksi kuukaudeksi, joka on täyttynyt ystävistä, juhlista ja hauskanpidosta. Tulen muistelemaan tätä kesää ihan valtavalla lämmöllä tulevaisuudessa. 26 tuntuu jotenkin ihan hirveän hyvältä, enkä oikeastaan tällä hetkellä muuttaisi yhtikäs mitään. Vitsi kaikki on nyt hyvin.

And on Sunday morning we once again spent a wonderful day pulling ourselves together, skipping brunch and just chilling.

The birthday weekend unexpectedly stretched out into an entire month filled with friends, parties and fun. I will look back to this summer with so much warmth in the future. Life is weird and I’m so thankful for it. 26 feels so good and I wouldn’t have all this any other way.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s