BABY BLUE BLAZER

S-O-S – miten kesä voi kulua näin nopeasti! Kaiken töiden ohella vietetyn hauskanpidon keskellä kesä on kulunut nopeammin kuin ikinä olisin osannut arvata. Vaikka tuntuu ihan hassulta, että syksy siintää jo edessä, olen ollut niin onnellinen tänä kesänä, etten vaihtaisi siitä hetkeäkään pois vaikka se hurahtikin kuin siivillä. Viimeiset päivät ennen syksyn alkamista vietän viimeisiä maisterikursseja viimeistellen ja sitten olenkin valmis uuteen alkuun.

Samalla, kun tuntuu haikealta, että kesä alkaa olla ohi, alan pikkuhiljaa tuntea jotain, mitä en ole tuntenut pitkään, pitkään aikaan: perhosia vatsanpohjassa. Alle kahden viikon päästä lopetan työpaikalla, jossa olen työskennellyt kuluneet 1.5 vuotta ja aloitan ensimmäisen oikisopintoihini liittyvän harjoittelun. Vaikka olen ihan varma, että pärjään enemmän kuin hyvin, on silti samalla ensimmäinen kerta pitkiin aikoihin, kun aloitan jotain ihan uutta. Ihan super hauskaa, ja on oikeasti pakko myöntää, että vähän kyllä jännittää!

Samalla, kun tulevaisuus jännittää ja innostaa, huomaan kuitenkin hassulla tapaa huolehtivani, miten arkeen palaaminen sujuu tänä syksynä. Yleensä olen tottunut pitkiin töiden ja opintojen täyttämiin päiviin, mutta ihanan ja vapaan kesän jälkeen olen oppinut arvostamaan kaikkea sitä, mitä elämässä on töiden ohella ihan uudella tavalla. Huomaan ensimmäistä kertaa ehkä koskaan pohtivani, miksi haluan niin välttämättä tehdä niin paljon töitä koko ajan. Ura ja opinnot ovat aina olleet intohimoni kohde, ja vaikken sinänsä usko asian muuttuvan miksikään tulevaisuudessa huomaan toteavani, että tulen kaipaamaan näitä vapauden hetkiä yllättävän paljon. Ehkä syytä elämäntavan pohtimiselle olisi enemmän kuin olen ajattellutkaan. Pelkästään töiden ja opintojen tekeminen päivä toisensa jälkeen ei kuulosta ihan yhtä viehättävältä kuin joskus ennen.

Tästä kaikesta huolimatta fakta on kuitenkin se, että kesä on melkein ohi ja edessä odottaa vaikka ja mitä jännittävää. Yritän kirjoittaa postauksen kaikesta edessä siintävästä mahdollisimman pian. Sitä ennen toivotan teille kuitenkin nyt ihan vain ihanaa torstaita ja lupaan palata nopeammin kuin osaatte edes odottaa!

asda

// S-O-S – how can the summer be running by so fast! Time truly flies by when you’re having fun and it turns out this summer flew by before I even had the time to catch a breath – and I wouldn’t have it any other way. The last few days before my fall actually kicking off will be spent finalising the absolutely last things of my master’s degree at the Arts University and then I’ll finally be ready for an entirely new chapter in life.

Although I feel sad about the summer soon being over, I also find myself feeling something I haven’t felt in a long, long time, namely butterflies in my stomach. In less than two weeks I’m quitting the job I’ve been working with for approximately 1.5 years, and starting my first job as a legal intern. Although I obviously believe I certainly have what it takes and will do just fine, it’s nevertheless the first time in forever that I’m actually getting started with something which I have no actual prior experience in. Super exciting, but at the same time I must admit; I’m a tiny little bit nervous!

At the same time I also find myself wondering how I’ll slide back to my everyday routines again. Usually I’m more than well used to long days packed with work and studies, but after the magical summer I just had and establishing a new love for all the wonderful and beautiful things life is full of besides work, I also for the first time in perhaps my entire life wonder why I work so much and so hard all the time. My career and my studies have always been my passion projects, and although that is unlikely to change anytime soon, nevertheless… I will miss these free moments and think I maybe should re-evaluate the way I live every once in a while. Sitting down next to my laptop for longer days than perhaps ever before doesn’t sound quite as appealing to me as it used to.

Nevertheless, the fact is the summer is almost over and there are so many exciting thingst ahead. I’ll try to write a roundup post about all things coming up in the near future! Until then, however, I wish you a wonderful Thursday and hope to be back sooner than you know!

Blazer – H&M // Shorts – Gina Tricot // Heels – Glamorous

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s