SUMMER MOMENTS

Tämä kesä on ollut täynnä ihania hetkiä! Kaksi kesää sitten olin niin onnellinen, etten ihan rehellisesti sanottuna uskonut enää koskaan voivani kokea mitään samankaltaista, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikkei ehkä ihan vielä olla samassa pisteessä, aletaan kyllä pikkuhiljaa olla tosi lähellä! Olen aivan säälittävän huono pitämään hauskaa arjen keskellä, mutta kun ihana Heli tuli Helsinkiin viettämään pari viikkoa kanssani, meillä on ollut niin paljon hauskaa, etten oikein edes tiedä mistä aloittaa! 😀

Tämä kesä on ollut ystävyyden, hauskanpidon ja itsenäisyyden kesä, ja olen rakastanut sitä koko sydämeni pohjasta. Koska syksy on aivan ääriään myöten täynnä töitä ja opintoja uskon, että kaikki tämä hauskanpito on ollut parasta, mitä olisin koskaan voinut itselleni tehdä.

asdsa

This summer has been full of the most special moments! Two summers ago I was so happy I thought I’d never feel that happy again, but I must say that although we may not be quite there yet, we’re slowly but surely getting closer and closer to that feeling! I suck at making time for just having fun in my everyday life, but since my best friend came to Helsinki to spend a few weeks with me, I’ve had so much fun and been through so many weird moments and evenings I don’t even know what to tell you 😀

This has been the summer of friendship, fun and independence – and I love it. Given the fall is packed up to it’s edges (and probably even more…) with work and studies, I think all this unnecessary fun has been the best thing I ever could have done to myself.

Vaikka rakastan aamulenkkejäni ja suren sitä, että aamuaurinko vähitellen lipsuu kauemmas ja kauemmas, on samalla myönnettävä, että aamulenkit ovat hiukan kärsineet monien myöhäisten iltojen myötä. Voisin olla harmissani, mutta toisaalta tiedän syysaikataulujeni olevan niin rutioituneita, että kaikki epäsäännöllisyys, mitä uneen ja treenaamisen tulee tänä kesänä, tekee todennäköisesti tällä hetkellä vain ja ainoastaan hyvää.

As much as I love my morning runs and grieve knowing these beautiful sunny mornings are slowly slipping away, I must admit my morning running routines have suffered something of a serious backlash along with the late nights out. I could be bugged over it, but at the same time I know I am so routined with my schedules during the fall that any and all irregularity and instability when it comes to sleep and working out does nothing but good to me this summer.

Kuva kahdesta tytöstä, joista toinen käytti itseruskettavaa ja toinen ei ❤ 😀 Myös kuva kahdesta kovin onnellisesta yhdessä olevasta tytöstä!

The one that used selftanners and the one that didn’t ❤ 😀 Also two very happy girls reunited!

Paraatipaikoilla.

Place to be.

Aivan naurettavan kallis kakunpala ja kahvi. Kyllä kannatti (ihan oikeasti)!

A ridiculously expensive piece of cake and cup of coffee. Worth every single penny.

Makoilin puistossa. Olin onnellinen.

Laid in a park looking at the sky. Was nice.

Printtien sekoittelua! Olen etsiskellyt täydellistä kukkamekkoa koko kesän ajan! Yritän useimmiten vältellä liian tyttömäisiä kuvioita, pitsikankaita ja röyhelöisiä leikkauksia, ja pitäytyä neutraaleissa väreissä ja leikkauksissa. Tämä mekko on niin tyttömäinen kuin mekko vain olla voi, mutta siitä huolimatta: eikö olekin ihana!

Mixing and matching! I’ve been looking for a flower dress the entire summer. Usually I try to avoid things such as overly girly patterns, fabrics such as lace, and cuts such as ruffles, but this dress kind of stole my heart. It’s every inch of girly a dress could possibly be, but still – it’s so pretty, isn’t it!

Tästä on vaikea pistää etkosijaintia paremmaksi!

Pre-party location at its best!

Käytiin Heidi’s Bier Baarissa ja tanssittiin Space Girlsin tahtiin vessassa. Oli hauskaa.

We went to a bar and danced to Spice Girls in the bathroom.

Kun maailman paras oululainen lähti, palasin vanhojen illanviettokuvioiden pariin. Aloittelin iltaa aivan ihanassa seurassa skumpan ja pienten alkupalojen parissa, ja jatkoin kuohuvan roseen pariin.

After my Nordic babe left me I was back to my seemingly classy habits and went back to starting my evenings with sparkling wine and refined restaurant starters, continuing to bottles of sparkling rose, and ending them with… a beer. What happened? 😀

Eiköhän kaikki onnellisuus hohkaa tuosta hymystä ❤ Kaksi vuotta sitten kesällä kirjoitin postauksen, jossa kuvailin olevani niin kokonaisvaltaisen ja ylitsevuotavan onnellinen, että pelotti, koska jotenkin tunsin vatsanpohjassani sellaisen onnen olevan liian hyvää ollakseen totta. Sanonta ja vatsatuntuma osoittautui valitettavasti todeksi, ja kesä sai aika ikävän lopun. Tänä kesänä arvostan ennen kaikkea sitä, että tämän kesän onni pohjautuu ennen kaikkea minuun itseeni ja sellaisiin asioihin, joita kukaan ei voi viedä minulta pois. Vaikka onni on ihan yhtä kaikenkattavaa kuin kaksi kesää sitten, tämä onni on tasaisempaa, kestävämpää ja jatkuvampaa. Se on tosi kiva tunne.

It’s all in the smile ❤ Two years ago I wrote a post saying I was so happy I was scared because the happiness was so all-encompassing and overwhelming I knew such a feeling simply was too good to be true and that it simply couldn’t last forever. What I love so much about the happiness this summer is that although it’s every inch as all-encompassing as the happiness two summers ago, it’s also very profoundly grounded in me and based on things that will never be taken away from me, and thus so much more sustainable and long-lasting. That’s a very nice feeling to have.

Pidin selkeästi tästä mekosta kovin kovasti 😀

I was clearly very much feeling myself in this dress 😀

Sydän aina välillä läikähtelee, kun olen niin kovin onnellinen. Olen niin kiitollinen tästä kesästä.

My heart gets so warm when going through these pictures. I’m so, so thankful for this summer.

Yritin selkeästi vielä jossain kohtaa syödä terveellisesti 😀 Olen nauttinut elämästä koko sydämeni pohjasta tänä kesänä, mutta samalla odotan kyllä innolla ja lämmöllä sitä, että pääsen takaisin treenaamisen ja säännöllisen ja terveellisen syömisen pariin taas jossain vaiheessa…

Apparently tried to eat healthy at some point 😀 Have enjoyed life to the fullest this summer, but admittedly also look forward to being back to working out and eating somehow sensibly eventually….

Erinomaista seuraa ja kiiteltävää roseeta.

Excellent company and a decent rose.

Arvostan ystäviäni jokaisena vuoden päivinä, mutta aina silloin tällöin on kyllä pysähdyttävä pohtimaan, mitä ihmettä tein ansaitakseni niin monia ihania tyyppejä elämääni.

I appreciate my friends every single day of the year, but every now and then I still stop and wonder what I did to deserve so many wonderful people in my life.

Ryhmä kuumia muijia (ja minä).

Hot babes (and I).

Uusi päivä, uudet etkot puistossa.

Another day, another pre-party in a park.

Yksi tämän kesän ykkösasuista!

One of my go-to-looks this summer!

Maailmassa on yksi paikka, jossa aina löydän itseni hymyilemästä erinomaisessa seurassa, ja se on Oulu. Tässä valmistautumassa elämäni ensimmäisille festareille.

There is one place in which I always find myself smiling in good company, and that is Oulu. Here getting ready for my very first music festival experience.

Toimivan festariasun keksiminen osoittautui yllättävän haastavaksi, mutta aika kivahan tästä tuli, vai mitä! Hennesin mekko on uusin kesärakkauteni!

Figuring out a functional but still homely festival outfit turned out to be surprisingly challenging, but it didn’t turn out too bad in the end, now did it! The flower dress from H&M is my newest summer love.

Oulun toripoliisia tervehtimässä 😀

The market square police is a local sightseeing spot 😀

Kesän ykköstoveri ❤

My best bud this summer ❤

Helin kanssa ollaan saatu viettää ehkä elämämme hauskin kesä. Ollaan naurettu, tanssittu ja juhlittu niin paljon, etten ihan taida edes tajuta sitä kaikkea vielä itsekään. Viimeksi juhlimme tällä tavalla juuri täysi-ikäisiksi tultuamme, ja on jotenkin ihanaa todeta, että elämä todella paranee kuluessaan ja että mitä vanhemmiksi tullaan, sitä helpommaksi ja mukavammaksi kaikki käy.

Together with this beauty we’ve spent what will most likely be remembered as the funnest summer in our lives. We’ve laughed and danced so much it doesn’t even make sense. Last time we partied like this we had just turned 18, and we’ve come to conclude so many times that life truly gets so much better as time goes by. Getting older is quite a wonderful thing after all.

Taapertamassa Oulun Kuusisaaresta tanssimaan. Oli kyllä ihan paras viikonloppu.

Marching our way from the festival island to spend the night dancing. Given the fact I don’t think I’ve danced properly in 2 years or so, I cannot even describe how much fun it was.

Olin ihan nukahtamaisillani junassa kohti kotia, kun satuin avaamaan silmäni ja havahduin tähän kauneuteen. Elämässä on aina välillä lyhyitä hetkiä, joiden aikana sydän läikähtää onnesta ja kaikki on jotenkin läpikotaisin vaan tosi hyvin. Tämä hetki oli juuri sellainen.

I was almost asleep on the train on my way back home, when I accidentally opened up my eyes and saw this beauty of a view. There are moments in life when your heart just jumps an extra time because a moment is somehow so special. This one definitely fell within that category.

2 Comments Add yours

  1. Jasmin says:

    Ihanan pirteitä & iloisia kuvia!🤍

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    1. Voi kiitos, näistä on kyllä ihana muistella kulunutta kesää! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s