MINT DRESS

Ja sieltä se vain tuli – viimeinen päivä kesälomaa ennen kaiken uuden alkua. Tuntui niin hassulta lähteä vanhalta toimistolta perjantaina tietäen, etten palaa sinne ehkä enää koskaan! Vietin viikonloppua kesämökillämme Porissa rapuja syöden ja perheen kanssa hengaillen, ja nyt olen matkalla kotiin levänneenä, rentoutuneena ja hyvin valmiina tulevaan sykysyyn.

Sitä mukaa, kun syksy lähenee, on aika sanoa heipat myös kesävaatteille ja kengille. Vaikka on ollut ihanaa pukeutua pastelliväreihin ja kevyisiin kankaisiin läpi pitkän ja kuuman kesän, olen tosi innoissani syksyssä – loppujen lopuksi on kuitenkin myönnettävä, että se on ylivoimainen suosikkivuodenaikani mitä pukeutumiseen tulee. Ennen syysmuotiin siirtymistä arkistoissa on kuitenkin vielä muutamia kesäasuja jaettavana kanssanne, joten yrittäkäähän kestää. Tavallaanhan on kiva muistella kesäsäitä iltojen pimetessä ja säiden kylmetessä, vai mitä?

Tänä kesänä teemana on ollut kaikki lyhyt, kevyt ja ilmava. En ole koskaan ennen pukeutunut yhtä lyhyisiin mekkoihin ja shortseihin kuin tänä kesänä, enkä valinnut päälleni yhtä ilmavia malleja ja hempeitä värejä. Nämä vetimet yhdistettynä tolppakorollisiin sandaletteihin ja kätevään käsilaukkuun ovat jaksaneet kantaa läpi kesän, tilaisuudesta toiseen. Koska tämän vuoden helleaallot tuntuivat kerrankin siedettäviltä, uskallan ehkä vihdoin ylpeydellä todeta selvittäneeni kuumiin säihin pukeutumisen salat. Ekaa kertaa ikinä eläminen tuntui ihan siedettävältä myös 30 asteen helteissä 😀

Nyt edessä odottaa kuitenkin saapikkaiden, sukkahousujen ja villakangastakkien aikakausi, enkä malta odottaa. Huominen ensimmäisen työpäivän asu on vielä päättämättä, mutta eiköhän sekin tästä pian selkiinny… Pitää ehkä alkaa työstää, ettei tarvitse sitä enää kriiseillä huomenna, haha 😀

adasd

// And so it came – the last day of summer and starting at my new job! It felt so weird walking out of our old office on Friday knowing I’m not coming back anymore. I spent the weekend at our summer house in Western Finland with my family eating crayfish and catching up, and am now getting back well rested, relaxed and prepared for the upcoming fall.

As the fall is starting, it’s also time to say goodbye to summer dresses and shoes. Although I’ve absolutely loved dressing up this summer and have finally discovered how to feel comfortable in actually hot weathers, I am so excited for the fall – after all, this is my absolute favourite season when it comes to clothes. Before we move on to proper fall fashion I do, however, have quite a few summer styles to share with you, and thus you’ll just have to bare with me. Anyway I guess it will be nice to look back to warmer weathers as the evenings get darker and the weather gets colder, don’t you think!

This summer my main jam has been short, sweet and airy. Never have I ever worn shorter dresses and shorts than I have this summer, neither chosen airier shapes and more feminine colours. Combined with a pair of block heeled sandals and a teeny tiny bag, this has more or less been my formula throughout the summer, from occasion to occasion. Since this year’s heat waves felt totally doable I think I can say with pride: I’ve finally cracked the code for how not to feel like I’m dying when it’s really hot, haha…

Now ahead of us lies the season of boots, stockings and wool coats, and I simply couldn’t be more ready. Tomorrows “first day of new work”-outfit still remains undecided (and yes, that is and will remain a thing… 😀 ), but we’ll see! One more thing to freak out about tomorrow morning, haha…

Dress – Mango // Heels – Mango // Bag – DKNY

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s