GUESS WHO’S BACK, BACK AGAIN?

Täällä taas! Ehkä elämäni palkitsevimman ja tuotteliaimman syksyn jälkeen, on vihdoin lähes puolentoista kuukauden mittaisen loman aika. Pitkän tentti- ja työrupeaman jälkeen rentoutuminen on vienyt aikaa, mutta nyt alan taas olla elävien kirjoissa ja kädet oikein syyhyävät päästä kirjoittelemaan myös tänne. Se, jos joku, tuntuu aivan ihanalta.

Syksy oli oikeasti tosi hieno. Aluksi olin hiukan kauhuissani siitä, miten ison työmäärän olin ottanut taakakseni, mutta loppujen lopuksi kävi niin, että kaikki, mitä pääsin tekemään oli niin kivaa, palkitsevaa ja toisista asioista poikkeavaa, etten stressaantunut ennen kuin vasta ihan viimeisten viikkojen aikana. Yritän tehdä jonkunlaisen ura- ja opinto-aiheisen koosteen myös tänne tulevien viikkojen aikana, ja odotan itsekin innolla, että pääsen vähän reflektoimaan kaikkea tapahtunutta. Olen edelleen vähän hämmentynyt kaikesta tapahtuneesta, enkä oikein edes tiedä mistä aloittaa, mutta kaipa se tästä pikkuhiljaa selviää.

Tältä erää halusin kuitenkin vain tulla lyhyesti sanomaan hei, elossa ollaan ja tulossa takaisin! Onnellista, lämmintä ja rauhallista joulua kaikille!

asda

Aaand… Here I am again! After what could probably be considered the most rewarding and productive autumn I’ve had so far in life, it’s finally time for a good old break. It’s taken me quite a few days to wind down and feel relaxed enough to just sit down and scribble something down here but finally the feeling is here – and it feels really, really good.

The fall was amazing. In the beginning I was a bit terrified by the workload I had taken on, but in the end everything I got to do turned out to be so fun, rewarding and different from the rest that somehow I didn’t even get stressed until the very, very end. I’ll try to do a career-related recap within the upcoming weeks, and can’t wait to reflect a bit upon it all. I’m still a bit overwhelmed by the number of things that took place, and don’t really know where to start when trying to wrap it all up, but I guess I’ll figure my way around it within the upcoming weeks!

For now, however, I just wanted to briefly come and say hi, I’m still alive and on my way back here! Merry Christmas everyone, I hope you’ve all had the peaceful, light and bright Christmas you deserve!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s