CITY STROLL & LIFE UPDATE

Vihdoin tekee taas mieli kirjoittaa! En tiedä mistä on kiikastanut, mutta kuluneina viikkoina ja kuukausina ajatus kirjoittamisesta on lähinnä ahdistanut. Nyt alkoi kuitenkin taas innostamaan ja inspiroimaan! Edelliset postaukset ovat lähinnä käsitelleet kulunutta syksyä ja siksi ajattelin, että voisin vaihteeksi yrittää elää hetkessä ja kertoilla vähän siitä, mitä tänne ruudun toiselle puolelle kuuluu ihan vain juuri nyt.

Superhektisen syyslukukauden jälkeen kuluneina viikkoina päällimmäisenä on ollut lähinnä tunne siitä, että minulla on liikaa aikaa 😀 Syksyllä päivät olivat aika pitkälti täynnä aamu kuuden herätyksestä aina ilta yhteentoista asti, ja nyt, kun rytmi on paljon rauhallisempi, olo on hiukan hämmentynyt ja, jos ihan rehellisiä ollaan, hiukan eksynyt. Tiedän, että tämän hetkinen rytmi on niin paljon terveellisempi ja normaalimpi, ja että on ihan huippu juttu, etteivät päiväni ole ihan ääriään myöten täynnä, mutta samalla, hullua tai ei, nautin syksyn rytmistä ihan valtavasti ja kaipaan sitä salaa.

Iloinen asia on kuitenkin se, että hitaamman työtahdin ansiosta olen vihdoin palannut säännöllisesti treenaamisen pariin! Kuluneina viikkoina olen treenannut 4-5 kertaa viikosta ja tavannut elämäni ensimmäistä kertaa ihka oikean PT:n. En tiedä johtuuko yhtäkkinen terveysintoilu keväästä, valosta vai kerta kaikkiaan vain käsillä olevasta ajasta, mutta joka tapauksessa tuntuu hyvältä taas treenata säännöllisesti ja syödä terveellisesti.

Treenaamisen lisäksi aion tulevina kuukausina ennen kaikkea keskittyä L.L.B.-tutkinnon loppuun saattamiseen ja Kansallisoopperan töihin. Lisäksi olen onnistunut saamaan muutamia ihan super innostavaia työmahdollisuuksia keväälle, enkä malta odottaa, että pääsen niihin kiinni ja kertomaan niistä lisää myös täällä! Tällä erää kaiken ytimessä on kuitenkin pyrkimys nauttia elämästä, elää mahdollisimman terveellisesti ja ottaa vähän rennommin. Jos ei muuta, ainakin yritys on kova 😀

adsad

// Finally I got my writing inspiration back! I don’t know what’s been up, but I’ve been having such a writer’s block I don’t even know how to describe it: I’ve simply had zero interest in writing or saying anything at all over here. I feel like my posts lately have been a lot about looking back and reflecting on what has been and therefore, for a change, I thought it could be fun to briefly live in the present and give you an idea about what life is like right now. I’ll still give you the update on how all my academic and professional projects went during the fall, but for now: let’s see what’s up!

After the incredibly hectic fall semester I had, currently I honestly feel like I have too much time on my hands 😀 During the fall I more often than not were up and running from my 6 am alarm until falling to bed at 11 pm, and now, that I suddenly don’t have to do that I feel confused and frankly, a bit lost. I know it’s so much better and healthy not to fill my days up to their edges, but at the same time, crazy or not, I really enjoyed life so much during the fall I am kind of longing for a similar pace.

Nevertheless, as a consequence of this slower rhythm, I’ve finally gotten back to working out regularly, last few weeks checking off no less than four workouts per week in addition to my first ever meeting with a personal trainer. I don’t know if it’s the spring, the light or just me having more time on my hands, but I finally find myself craving for a good workout and healthy food again. The PT meeting was fantastic, and I feel so good about being on track with healthy habits again.

Besides working out, for the upcoming months I am mainly intending to focus on finishing my L.L.B. and working at the National Opera. Besides this, the upcoming months will be all about preparing visa applications for the US, waiting for results from my university applications and applying for additional funding. Furthermore, I have a couple of super exciting professional opportunities coming up, and I can’t wait to tell more about those as well! Anyway, at the heart of it all, I am trying to make an effort to enjoy life, live healthy and embrace it all with a relaxed attitude. In that regard, at least, I must say I’m doing remarkably well – for once 😀

One Comment Add yours

  1. MTINX says:

    Moi! Et luultavasti ole ostamassa mitään, mutta olisi hienoa jos voisit tukea kauppaani ja vierailla verkkosivullani https://www.mtinx.com. Myyn tyylikkäitä joukosta erottuvia mustia kangaskasseja timanttikuvioilla. Kiitos käynnistä ❤

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s