8 DAYS, 8 OUTFITS – SUMMER IN NEW YORK-EDITION

Tiedän hyvin kesän olevan ohi jo aikoja sitten etenkin Suomessa, mutta kaipa sitä voi silti vielä kerran tunnelmoida menneen kesän kivoimpia asuja. Kesä 2022 oli ihana, ja oli ihan parasta saada päättää se New Yorkissa yhdessä ihanan Matildan kanssa. Ensimmäinen kuukauteni täällä oli tosi kuuma, mikä selittää yritykset pukeutua mahdollisimman kevyesti, haha. Katsellessani kuvia näin jälkikäteen totean, että asut ovat olleet aika pitkälti variaatioita yhdestä teemasta, mutta kuumalla ilmalla siltä on vähän vaikea välttyä 😀 Paljon valkoista, paljon pastellivärejä, paljon yksi- ja matala-olkaimisia paitoja. Suosikkini näistä on varmaan kokovalkoinen shortsi-pusero yhdistelmä, joskin heti seuravana seuraa Misguidedin ihana vaaleanpunainen mekko, jossa vietin yhden kaikkien aikojen ihanimmista syntymäpäivistäni.

Vaikka kesä oli uskomattoman ihana, on silti kiva todeta, että olen tosi valmis syksyllä. Olen täällä ensimmäistä kertaa elämässäni pukeutunut yllättävän usein mustaan, ja taidan pysytellä samalla linjalla seuraavat neljä kuukautta, haha. Taidan perua sanani syksyn ihanuudesta parin viikon sisään, kun säät vielä kylmenevät, mutta mitäs pienistä. Tällä hetkellä tuntuu joka tapauksessa hyvältä!

asdsada

I am fully aware of that the summer season is over, but I guess there’s no better reason to take a glance to the past and see which were my most worn outfits this summer! This summer was lovely, and it was such a privilege to be able to finish it in New York with one of my best friends. My first month here was incredibly warm, which explains the preference to wear as little as possible, lol. Looking at the photos I feel like whatever I wore is nothing but a variation of a theme, haha. A lot of white and a lot of pastels, a lot of off- and one-shoulders. Out of these my favourite was the all white shorts and crop-top look, a close runner-up being the pink dress, mainly because I celebrated my birthday in it and had one of the most special birthdays and evenings in a long time. Good times.

Although summer was good, at the same time, it is such a joy to realise I am so ready for fall. All black outfits are my new things here, and I am ready to be doing that for the next 4 months or so, haha. Guess I’ll take that back within a few weeks, but anyway. For now feels quite fine.

Jacket – Zara

Bag – CameliaRoma

Dress – Missguided

Earrings – Ivy Revel

Shoes – Zalando

Heels – Zara

Top – IvyRevel

Shorts – Zara

Heels – Zalando

Dress – H&M

Jacket – Zara

Shirt & pants – Zara

Top – IvyRevel

Shorts – Zara

Heels – Zalando

Dress – Missguided

Jacket – Zara

Shoes – Zalando

Dress – Reiss

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s