MY VERY FIRST NEW YORK VLOG

Näin tässä pääsi välttämättäkin käymään – tein vlogin, haha. Elämäntahti on täällä tällä hetkellä hiukan hitaampi kuin Suomessa, ja se aiheutti aluksi hiukan harmaita hiuksia ja ahdistusta – mitä ihminen oikein tekee elämällään pelkän 8 tunnin työpäivän jälkeen (!?!?!?) 😀 Alkujärkytyksen jälkeen alan kuitenkin vihdoin tottumaan tähän kaikin puolin normaaliin elämäntahtiin ja siihen, että elämässä voi ihan oikeasti olla vapaa-aikaa ja vapaa-ajalla voi tehdä ihan vain hauskoja asuja, jos siltä tuntuu. Ja hauska kokeilu, jos joku, on vlogi!

Mitä tahansa tulevan New Yorkissa vietetyn kahden vuoden aikana tapahtuukaan, uskon vakaasti siihen, että elän tällä hetkellä yhtä elämäni erityisimmistä ja ainutlaatuisimmista vaiheista. Olen siis melko varma, että tulen jälkikäteen iloitsemaan kaikista niistä tavoista, joilla onnistun tämän elämänvaiheen tallentamaan, oli kyse sitten sen kuvaamisesta, videoimisesta tai siitä kirjoittamisesta. Vaikka blogi onkin aina ollut vain harrastus, niin nyt jos koskaan tälle harrastukselle kannattaa siis antaa hiukan aikaa!

Päädyin vlogissa omaksi yllätyksekseni suomen kieleen, joten se lienee suomalaisille lukijoille helppoa seurattavaa. Kun muu ympäristö on niin kokonaisvaltaisesti englanninkielinen, tuntuu oikeasti tosi ihanalta puhua ihan vain suomea. Parasta. Nyt toivotan hauskoja hetkiä vlogin parissa – olisi ihan super kivaa kuulla teiltäkin palautetta!

asdsa

It was bound to happen – a vlog, lol. After struggling quite a bit with the slower pace of life – what does one do with only max 8 hours of work per day (????) – I am finally finding my way in it, figuring out how to have hobbies and finally just realising I can do a lot of fun stuff with a bit more time on my hands. Therefore – a vlog!

Whatever comes out of my two years here, I quite firmly believe this will be quite a special and unique time period in my life. Taping it, recording it and writing down the thoughts I have going through it all will probably be something I will be appreciative of later on in life, and thus, why not make an effort to blog, vlog and take as many pictures along the way as possible.

Unfortunately for my international followers (surprisingly many of you out there!) I decided to go for Finnish as my main language, but hopefully, if eventually I have the time and energy I’ll do one in English as well. For now however, probably because of my predominantly English environment, it felt a bit cozy to do it all in Finnish. Happy to hear your thoughts about it!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s