THE MET AND OTHER MANHATTAN ADVENTURES

Syksy alkaa vihdoin olla kunnolla käynnissä täällä New Yorkissa, ja koska puhelimen kamerarullalla oli vielä joukko ihania kesäkuvia, ajattelin jakaa ne vielä ennen siirtymistä kunnolliseen syys-sisältöön. Näitä kuvia katsellessa en voi muuta kuin todeta, että vitsi ensimmäinen kuukauteni täällä oli ihana.

The fall is finally getting properly started here in New York, and since I still have a bunch of late summer photos to share before moving on to fall content, I thought it was time for a good old snapshots post. Looking back at the pictures of this post, I feel you get a pretty good idea of the most special and fun moments I had in the course of my first month here!

Tämä kuva tiivistää yhden tärkeimmistä hetkistäni tänne tulon jälkeen, kävelemässä tulevan kotini ohi vain hetkeä vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kuten olen jo aiemmin maininnut, asunnon löytäminen oli täällä aika haasteellista, ja niinpä projektin saattaminen päätökseen tuntui tosi spesiaalilta.

This photo entails one of my most special moments here so far, walking past my new home right after signing my lease agreement. As I mentioned earlier, finding a place was a pain, so realising the project finally came to an end was super special (surprise, surprise: I cried, lol).

Tämä oranssihtavan punainen mekko oli ilmeisesti vakio ensimmäisen kuukauteni erityisimmissä hetkissä, haha. Tässä oli ensimmäisen koulupäivän aika. Olo oli jännittynyt, odottavainen ja yllättävän itsevarma. Sekä – ennen kaikkea – värikäs.

This red dress apparently followed me through quite a few special moments, haha. This was first day of school! I felt excited, comfortable and surprisingly confident. And very colourful, haha.

On hyviä ystäviä, ja sitten on niitä, jotka muuttavat kanssasi kuukaudeksi New Yorkiin. Täällä yhdessä vietettyjä viikkoja muistellaan taatusti vielä vuosikymmenienkin päästä.

There are good friends and then there are those who come spend a month with you in New York. We had such a special and unforgettable time here together.

The coolest.

Mustaan pukeutuminen on ollut yllättävä trendi täällä. Tästä asusta kaikki alkoi 😀

Where my wearing black phase started!

Olen aina pukeutunut hyvin pitkälti lähinnä valkoiseen ja muihin vaaleisiin väreihin, mutta joku New Yorkissa inspiroi pukeutumaan yhä enemmän mustaan.

I’ve always been really big on wearing white and other light colors, but there’s something about New York that has pushed me to explore black again. And I kind of like it… 😀

Henkilökohtainen navigaattorini (minne olisinkaan päätynyt ilman häntä!).

My personal navigator (where would I have ended up without her!).

Yksi tämänhetkisistä suosikeistani: Zaran röyhelöpaita.

So into this ruffled shirt from Zara atm!

Vietimme iltapäivän New Yorkin maailmankuulussa Metropolitan-museossa, jossa esimerkiksi vuosittainen MET-gaala järjestetään. Tuntui ihmeelliseltä, että vierailu oli ilmainen kaikille New Yorkin asukkaille.

We went to the MET! I am so astonished by the fact that visiting is free or based on a voluntary donation for all New Yorkers.

Harvemmin olen nähnyt yhtä valokuvauksellista museota kuin METin. Ihailin sen jokaista nurkkaa.

Swear I have rarely been to an as photogenic museum as the MET was. Loved every piece and corner of it.

Hiukan kadehdin Matildan upeaa vihreää mekkoa, haha.

Slightly jealous for this green slip dress, haha.

Heittämällä parasta siinä, että sain viettää ekan kuukauden täällä yhdessä hyvän kaverin kanssa, oli kaupunkiin tutustuminen yhteisten seikkailujen kautta! Vaikka yksinkin saa paljon asioita aikaiseksi, uuteen paikkaan tutustuminen tapahtuu paljon helpommin, kun mukana on samanhenkinen seikkailija.

The best part of getting to spend my first month here with a friend was simply being able to explore the city together! I am so lazy with going to places alone, but had such a fun and special time together with Matilda.

Harva paikka on yhtä ikoninen kuin METin portaat, haha. Tosielämän Gossip Girl-momentti 😀

Doesn’t get much more iconic than the MET steps, haha. Real life Gossip Girl moment, lol.

Kyllähän museot aina naurattavat.

Museums apparently make me really giggly.

Risteilimme edes ja takaisin Staten Islandille.

We cruised back and fourth to Staten Island.

Kesäiset jalat New Yorkissa.

New York City kinda summer feet.

Ikoninen MET-porras hetki, osa 2.

Iconic MET steps part 2.

Kuka ikinä onkaan toiminut sisustussuunnittelijana ja -arkkitehtinä METissä on nero. Museo oli käsittämättömän kaunis, ja kaikki materiaalivalinnat lattioista seinien väreihin tuntuivat olleen valittu kussakin tilassa esillä olleet taideteokset edellä. Olimme aivan äimän käkenä kaikesta kohtaamastamme kauneudesta, enkä malta odottaa, että pääsen tänne taas takaisin!

Whoever is the designer behind the material choices at the MET is a genius. It was so pretty everywhere, and every single corner was designed to complement the art. We were so overwhelmed by all the beauty, can’t wait to go back!

Ekoina kuukausina myös moni kattoterassi tuli tutuksi.

During my first month here I also did my fair share of rooftop bars.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s