8 DAYS, 8 OUTFITS – FALL IN NEW YORK EDITION

Syksy on vihdoin viimein toden teolla alkanut täällä New Yorkissa! Tuntui siltä, ettei täällä meinaa kylmetä ollenkaan, vaikka miten himoitsin yli-polven-saappaita ja lämpimämpiä vaatteita. Naurattaa, että tästä voi edes olla harmissaan, mutta jossain kohtaa tasapaksusti keskilämpöinen sää alkoi oikeasti tympimään 😀 Nyt syksy on joka tapauksessa vihdoin täällä, ja olen sille niin valmis.

Tämän postauksen asuista ehdoton suosikkini on niistä ensimmäinen, johon kuului valkoinen tekoturkis, jonka löysin Helsingistä Birka 2nd hand-kirppikseltä juuri ennen lähtöä New Yorkiin. Joku takissa tuntui tosi oikealta, ja kun olin punninnut ostopäätöstä muutaman viikon ajan ja juossut liikkeessä edes takaisin kokeilemassa sitä, päätin hankkia sen vihdoin viimein. Ja vitsi, olen tyytyväinen – niin ihana se on. Mitä muihin asuihin tulee olen erityisen innoissani tällä hetkellä koko mustista asuista ja punaisista huulista. Onko teillä näistä asuista suosikkeja?

asdsa

The fall has finally properly arrived in New York! I felt like it was never going to – it’s been + 20 degrees Celsius for what seems forever and I’ve been lusting after wearing over-the-knee boots and warmer clothes for ages. Now, finally, the time has arrived and I am loving it.

Out of these outfits my favourite is – without question – the white faux fur coat I discovered at a second hand shop in Helsinki right before leaving to New York. There was just something about the coat that said my name (and New York, obviously), and after thinking of it for a week or so, running back and fourth admiring it, I decided to get it. So happy I did, because good Lord, do I love it. Other than that my latest news is that I’m obsessed with all-black looks and red lips. Really feeling it, haha. Do you guys have any favourites?

Coat – 2nd Hand (Birka Helsinki)

Sweater – Mango

Bag – Coccinelle

Coat – Zara

Shirt- Zara

Shorts – Zara

Bag – Camelia Roma

Poncho – H&M

Over-the-knee boots – Mango

Bag – Camelia Roma

Poncho – H&M

Bag – Ralph Lauren

Jeans – H&M

Heels – Zalando

Jacket – Zara

Dress – Reiss

Sandals – Zalando

Jacket – Zara

Dress – Bloomingdales

Bag – Mango

Earrings – H&M

Top – Zara

Jeans – Gina Tricot

Sandals – Zalando

Jacket – Zara

Sweater – H&M

Shorts – Zara

Over-the-knee boots – Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s