SUNDAY STYLE CRUSH: JANKA POLLIANI

Edellisestä Sunday Style Crush-postauksesta on ehtinyt vierähtää yllättävän pitkä tovi! Koska suosikki-vaikuttajieni lista on kasvanut vaikka miten monella, enkä ole montaakaan ehtinyt esitellä täällä blogin puolella, ajattelin nyt vihdoinryhdistäytyä ja jatkaa tätä postaussarjaa. Täältä siis pesee!

Kuka hän on? Janka Polliani on norjalainen tv-juontaja, konsultti ja stailisti – sekä tottakai yksi tämän hetken suosikkivaikuttajistani! Jos se ei ole aiemmista postauksistani käynyt ilmi, olen tällä hetkellä kovin ihastunut väreihin, enkä tiedä ketään, joka osaisi pukeutua yhtä ihanan värikkäästi, virkistävästi ja rohekasti kuin Janka Polliani!

Mikä Oliviassa ihastuttaa? Janka on kerta kaikkisen upea: en voi lakata ihastelemasta hänen hehkuaan ja aivan ihanaa hymyään. Kunpa saisin olla yhtä hehkuvan upea, hymyilevä ja valoisa kuin hän, kun joskus olen 40. Vaikka jokainen asu on selkeästi huolella suunniteltu, rakastan Jankan tyylin huolettomuutta: asut ovat niin yllättäviä, etten ikinä itse keksisi yhdsitää vaatteitani samaan tapaan. Ja ai että, toivon, että osaisin, koska jokin tässä vaan kolahtaa – ja kovaa.

Mitä haluaisin kopioida omaan vaatekaappiini? Mistä edes aloittaisin! Väriestä! Rakastan itse pukeutua väreihin aina kesäisin, mutta olisi ihanaa oppia hyödyntämään niitä myös kylmempinä kuukausina. Kaiken kaikkiaan haluaisin oppia Jankan rohkeuden yhdistellä hassujakin asusteita ja värejä toisiinsa. Tässä projektia tulevalle talvikaudelle!

Upeaa Jankaa pääsette seurailemaan Jankan Instagram sivuilla @polliani. Harva sisällöntuottaja tekee yhtä valoisaa sisältöä, ja kuten varmasti ymmärrätte, en siis riittävästi voi korostaa, miten lämpimästi suosittelen hänen seuraamistaan!

asdfsa

Long time, no Sunday Style Crush! I realized there are so many of my favorite influencers who I haven’t introduced over here, it was way past time to pull myself together and introduce a bunch of them here. Here comes the first of my current crushes!

Who is she? Janka Polliani is a Norwegian tv-journalist, consultant and stylist – and one of my current favourite Instagramers! If it hasn’t become clear from my previous Sunday Style Crush-posts featuring influencers such as Therese Hellström, I am currently obsessed with colours, and there is no one that would do it quite like Janka Polliani!

What do I love about her style? Janka is simply stunning – I love her glow and would die to be as glowy, smily and funny in my 40’s as she is! Although each of her outfits are probably put together with thought, I adore the carelessness of her style: outfits are so surprising I would never think of combining my clothes in the way she does, but man, does it work.

What would I like to adapt to my own closet? How could I possibly say anything else, but the colors! I adore colors during the summer, but would love to learn how to put them to bigger use also during the colder seasons. Overall, I would love to be so much bolder when it comes to accessorizing and color blocking. May that be a project in the upcoming winter season (doomed to fail)!

You can follow stunning Janka at her Instagram page @polliani. There are few Instagramers who leave me quite as smiley as she does, and thus, I hope you understand, how warmly I recommend checking her out!

All pictures from Janka Polliani’s Instagram page @polliani.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s